Söndagskörningen 2021

5.9 -21 kördes säsongens sista söndagsutflykt med start kl.10,00 från Neste Ankkurituuli i Lovisa. 17st QTB-medlemmar på totalt 16 motorcyklar fick njuta av det härligaste höstväder på den cirka175 km långa rutten som gick Tusby runt. Rod som planerat körandet fick förtjänt beröm av deltagarna som alla var nöjda med arrangemanget. Med två kaffepauser och en lunchrast blev det inte för lång att köra i ett streck, så både äldre som yngre klarade mer än väl hela rutten. Nu är den livligaste körsäsongen förbi för i år och alla medlemmar tackas varmt och önskas välkomna med igen i nästa vår.

Text: Johnny Hurmerinta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s